Lekpark och föreningslokal

Satelitbild med lekparker markerade
På bilden ser du var föreningens två lekplatser är belägna.

I Ekonomiska föreningen Runmarö finns det två lekparker.

Den stora lekparken finns på Runmarösidan, dvs på sidan med udda husnummer. Längst in i “hästskon” hittar du en lekpark med två gungor, en större sandlåda och en enklare klätterställning.  I lekparken på Runmarösidan finns även en större yta där man kan spela fotboll.

Den lilla lekparken ligger på Munkösidan, dvs på sidan med jämna husnummer. För att komma till den här lekparken beger du dig till vägen mellan radhusen högst upp i backen. Längst bort på lokalgatan hittar du lekparken.

Du som bor i föreningen får gärna bidra med såväl leksaker som din kunnighet och hantverkarskicklighet. Lekparkerna används flitigt och för barnens skull vill vi gärna att parkerna används men att de samtidigt förblir hela, fina och säkra att använda för våra barn.

Föreningslokal

På kortsidan av länga Ekshäradsgatan 65-73 finns en föreningslokal som kan lånas av föreningens medlemmar.  Den består av ett större rum, pentry och toalett.

I lokalen finns ett bordtennisbord som kan utnyttjas av föreningens medlemmar

Lokalen kan också utnyttjas av föreningens medlemmar för mindre tillställningar som t ex barnkalas. Aktivitet med tillhörande städning ska vara avslutad 22.00

Lokalen är inte utrustad med porslin, bestick, etc.

Det som utnyttjar lokalen gör det på eget ansvar, lokalen ska städas och lämnas i samma skicka som innan utnyttjande. Ev. skador ska anmälas till styrelsen och om möjligt repareras.

Lokalen bokas hos Styrelsen.